Prescott (Arizona)

Prescott, Arizona werd opgericht in 1864 op aandringen van het Congres en President Abraham Lincoln in een poging om de minerale rijkdommen van het gebied door de Unietroepen veilig te stellen tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog, de stad werd vernoemd naar de historicus William Hickling Prescott door de kolonisten.


Als Arizona’s territoriale kapitaal en hoofdplaats blijkt de ruimtelijke ordening en het algemene stadsbeeld karakter duidelijk de wortels van de bevolking van het Midwesten en oostelijke dragen. De plaza van de stad, weerspiegelt met haar gerechtsgebouw omgeven door een park, de invloed van de grotere Amerikaanse cultuur in plaats van dat van het zuidwesten. Prescottonians kan nu verwijzen naar het centrum van de stad als het Plaza, maar het ontwerp portretteert een Prescott, Amerikaans en uniek onder de zuidwestelijke steden te willen houden.

Sharlot Hall Museum

Het Sharlot Hall Museum is een openluchtmuseum gelegen in Prescott, Arizona. Het is geopend in 1928 door Sharlot M. Hall als de oude Governor's Mansion Museum, gewijd aan het behoud van de geschiedenis en folklore van Yavapai County, Arizona. Het museum omvat het historisch herenhuis van de gouverneur, op de oorspronkelijke locatie, en verschillende gebouwen en structuren die werden verplaatst naar deze locatie.


Sharlot Hall Museum ligt op loopafstand van het gerechtsgebouw Plaza en is gevuld met de bezienswaardigheden en geluiden van de geschiedenis en komen tot leven in hun oldtime ' tijd. Werkwinkels die vaardigheden en tekens tonen uit vervlogen tijdperken gekleed in historische kleding kunnen worden gevonden op de gronden van het museum! Vergeet niet de kleine Smoki museum, gewijd aan de tradities van de inheemse bevolking en hun dansen. Gelegen aan Gurley straat slechts enkele blokken ervan.

Yavapai County Courthouse Plaza

Bekend als de "parel" van het centrum Prescott, Arizona, is de Yavapai County Courthouse Plaza een majestueuze, door de mens aangelegd urban bos in het hart van een historische commerciële wijk. Het heeft meer dan 140 jaar gediend als een verzamelplaats voor feesten, herdenkingen, campagne kick-offs, concerten, films en festivals.


Een van de American Planning Association (APA) 2008 grote openbare ruimtes in Amerika, het Yavapai County Courthouse Plaza is een voorbeeld van hoe de burger steun, planning en ontwerp, en gronden beheer en onderhoud koesterde om stedelijke ruimte in het centrum te kunnen maken — zowel geografisch als geestelijk — voor de Gemeenschap.
Het plaza succes is geworteld in Prescott van het oorspronkelijke stadplan, die werd opgenomen in 1864. Het traditionele rasterpatroon had als haar middelpunt de 4.1-acre gerechtsgebouw plaza. Grenzend aan het gerechtsgebouw is de commerciële wijk van de stad en de bedrijven, waarvan vele zich bevinden langs Montezuma Street, de historische Whiskey rij — die houden het gebied in leven na 17 uur.

Prescott's Whiskey Row

Aan het begin van de eeuw overheersten de saloons de straat. Vandaag, is Whiskey Row een favoriet voor de lokale bevolking en bezoekers. Vanaf de Galloping Goose aan het Hotel St Michael, vindt u een verscheidenheid aan winkels die je zeker behagen en je zult bijna denken dat je de verre geluiden hoort van Sedan muziek uit de oude tijd als je wandeling maakt langsheen dit historische stuk van Prescott, Arizona.


 
De 100 blok van South Montezuma Street in Prescott, Arizona is al lang bekend als Whiskey rij, want zodra je de straat binnen komt is deze voorzien van talrijke saloons. Whiskey rij hotspots zijn vandaag, het Hotel St. Michael, Bird Cage Saloon, Hooligan van en de Jersey Lilly.

Victoriaanse huizen in Prescott


terug inhoud