Travestiecabaret Alcazar

Leun achterover, ontspan en worden gefascineerd door opzichtige optredens van Pattaya charmante drag queens. Een nieuwe ervaringsgolf van Entertainment. Je mag Pattaya niet verlaten zonder de "Alcazar Show" te zien van
The greatest show in Aziƫ, die een legende is op dit gebied . Wij nodigen u uit om deze wonderbaarlijke show van je leven bij te wonen. Wardeer de prachtige combinatie van muziek, dans en kostuums.
Met beroemde reputatie Alcazar "Tevredenheid gegarandeerd" bent u zeker van een fantastische avond, dit om u te behagen en u te vermaken.

Glitter en Glamour

Alcazar Cabaret in Pattaya City geeft alle allures en televisiereclames van een Las Vegas nachtclub weer. Schitterende-optredens van artiesten in schitterende avondjurken een sensatie voor het nachtelijke publiek, goed verzorgd dames mime en dans tegen een achtergrond van surround-sound en geautomatiseerde verlichting. De unieke eigenschap van Alcazar entertainment, dat het dezefde shows brengt als Las Vegas , met dit vershil dat alle meisjes, jongens zijn !

klik op afbeelding

overzicht inhoud