Khantoke Dinner en dans

Khantoke, gebruikelijke Noord-Thaise stijl van het eten waar voedsel wordt geserveerd op grote schalen. Terwijl u geniet van uw maaltijd, laat u vermaken door een selectie van Noord-culturele voorstellingen.

Een van de meest beroemde Northern Foods in Chiang Mai is de Khantoke diner. Een diner waarbij u zittend op de grond een selectie van de meest smakelijke gerechten te proeven krijgt, vergezeld met kleverige rijst. Alle gasten zullen genieten van een prachtig Noord-Thais diner, bestaande uit kleine gerechten geserveerd in verschillende kommetjes, terwijl de lokale dansers, gekleed in traditionele kleding, je vermaken met de Sword Dance, Candle dans, De Rumwong waar de gasten worden uitgenodigd om aan deel te nemen. Na het diner zal er een speciale bergstam show worden gegeven met de verschillende bergstammen van Noord Thailand. Dit is een uitstekende gelegenheid om een aantal stammen te zien in kostuum. (Duur: 2,5 uur)

Eten volgens de Lanna traditie.

Een uitstekende Thaise eetervaring in Chiang Mai is de traditionele Lanna Khantoke diner. Een traditionele Lanna Khantoke diner is een combinatie van klassieke Thaise dans en muziek met uitstekend eten. Het is een oude traditie, niet alleen bedacht als amusement voor de toeristen. Het Khantoke diner stamt uit het oude koninkrijk Lanna, welke het grondgebied besloeg van het huidige noord Thailand. Volgens de oude Lanna traditie worden de gasten tijdens een Khantoke diner door de gastheer getrakteerd op een selectie van de meest smakelijke gerechten in combinatie met verschillende ceremonies (muziek en dans).

In Chiang Mai, de voormalige hoofdstad van het oude koninkrijk Lanna, zijn diverse Khantoke restaurants waar je op een leuke en smakelijke manier nader kunt kennis maken met de keuken en cultuur uit het noorden van Thailand.

Vele kleine gerechten in verschillende kommetjes.

De typische noord Thaise Khantoke diner bestaat uit vele kleine gerechten welke geserveerd worden in verschillende kommetjes. Het geheel wordt vergezeld met kleverige rijst. De gasten zitten tijdens het diner op de grond aan lage tafeltjes. Alvorens je in een Khantoke restaurant door een charmante gastvrouw in traditionele kledij naar je plaats wordt begeleidt dien je eerst je schoenen uit te doen. Tijdens de Khantoke diner worden de gasten getrakteerd op traditionele muziek, dans en cultuur uit het oude koninkrijk Lanna.

Populaire Khantoke diner restaurants in Chiang Mai.

Veel mensen uit Bangkok en andere delen van Thailand brengen altijd een bezoek aan een Khantoke diner restaurant wanneer zij in Chiang Mai zijn. Bezoek jezelf Chiang Mai dan moet is het zeker aan te raden om ook een plaatselijk Khantoke diner restaurant te bezoeken. Populaire Khantoke diner restaurants in Chiang Mai zijn Khun Khantoke, Old Chiang Mai Cultural Centre en Sib Song Panna.

overzicht inhoud